Waar het allemaal begon

In 1988 vertrokken mijn ouders met mijn zus en ik uit Egypte om een beter bestaan op te bouwen in Nederland. Destijds was ik anderhalf jaar oud. We woonden met z’n vieren in een kleine zolderkamer op de Kinkerstraat in Amsterdam.

Al snel vonden mijn ouders werk, mijn vader begon als kok in een Israëlisch restaurant en mijn moeder als kamermeisje in een hotel. Na een aantal jaar hard werken kreeg mijn vader de kans om een restaurant over te nemen in Roelofarendsveen.

Ik was vier jaar oud toen we verhuisden en het avontuur voor mijn ouders begon. Tot op de dag van vandaag bestaat het restaurant nog steeds. Restaurant “da Angela”, vernoemd naar mijn moeder.

Hard werken en je kansen pakken stond centraal in onze opvoeding. Dat heeft mij gemotiveerd om van Mavo-Kader door te groeien tot aan de Universiteit. Het was een reis met veel ups en downs.

In het restaurant van mijn ouders leerde ik al snel hoe belangrijk het is om Social Skills te ontwikkelen. Als je sociaal goed onderlegd bent maak je makkelijker een waardevolle verbinding met de klanten, als gevolg geniet je ook meer van het werk.